Hotel Sonnevanck – Onze Strandlocatie's Strand Hotels & Campings – Hot Zone

Op honderd meter van het strand in Wijk aan Zee vindt u het kleurrijke hotel, restaurant, café Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers. Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De rugzaktoerist filosofeert er met aangeschoven tafelgenoten en de zakenman vergadert er met collega’s.

De dorpsbewoner haalt er z’n kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er z’n reünie en de dichter draagt er af en toe voor.

Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor z’n plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in de krant, boek of bed.En o ja, ook de hond mag mee. Want Sonnevanck is een allemansvriend!

Dit hotel is geschikt voor een groep van maximaal 33 personen en ligt 5 minuten rijden verwijderd van ons strandpaviljoen (Statler & Waldorf).

Maar u kunt er ook voor kiezen om met de fiets te gaan (duur: 10 minuten) als strandwandeling (duur: 35 minuten).

Het Hotel

Sonnevanck zijn gezellig & sfeervol ingericht en met een uitstekende kwaliteit van de bedden.

De kamers hebben geen TV en er is geen roomservice. We stellen het op prijs als u zich mengt met de andere gasten in ons restaurant/café. Maar u kunt ook op uw gemak een boek lezen of gewoon lekker niets doen en mensen kijken.

Adres

Wijk aan Zee

Tel: 0251 – 375300Website: hotel-sonnevanck.nl

In bewaarmap