Bedrijfsuitje Strand – Hot Zone

Bedrijfsuitje Strand

Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op het strand: een succesformule!
Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsevenement, personeelsuitje, kick-off of meeting op het strand is en blijft een fantastische ervaring. De ontspannen sfeer op het strand, de wind en golven zorgen voor de perfecte ingrediënten voor een dag nooit te vergeten. Actie, adrenaline, ontspanning, gezelligheid; wat meer kan je wensen voor een geslaagd stranduitje?

Strandactiviteiten voor bedrijven
Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten kunnen zelf worden samengesteld. HotZone biedt een groot aantal strandactiviteiten welke gecombineerd kunnen worden, of je kiest voor één van de programma’s die speciaal door ons zijn samengesteld. Activiteiten welke door ons worden aanbevolen en welke altijd goed scoren tijdens een bedrijfsuitje op het strand zijn o.a blokarten, coast raften, golfsurfen, RIB varen, vliegeren, zandbeeldhouwen en de outdoor lasergame.

Eigen strandpaviljoen voor jullie stranddag
Je eigen strandpaviljoen… Hot Zone werkt samen met strandpaviljoens in Wijk aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Langevelderslag, Katwijk en IJmuiden. Voor groepen tot 1200 personen, maar ook voor veel kleinere groepen hebben we een aantal fantastische paviljoens en vergaderlocaties ter beschikking. Dus hoeveel collega’s of gasten je ook meebrengt; je bedrijfsevent op het strand wordt een succes bij Hot Zone.

Een bedrijfsuitje bij Hot Zone op het strand is een:

  1. bedrijfsuitje al vanaf 22,50 p.p.
  2. bedrijfsuitje met de hoogste veiligheidsnormen
  3. bedrijfsuitje op de mooiste en breedste stranden
  4. bedrijfsuitje met professionele instructeurs
  5. bedrijfsuitje met de beste materialen
  6. bedrijfsuitje met de beste prijs kwaliteit verhouding
  7. bedrijfsuitje met een alternatief strandprogramma bij slecht weer
  8. bedrijfsuitje op een strand binnen de Randstad
  9. Na afloop, op het strand, lekker nagenieten bij een van de leukste Strandpaviljoens van Nederland

Hoe werkt het
In de linker kolom hiernaast vindt je onze samengestelde arrangementen “Voor Bedrijven”. En onder de navigatiebutton ”Losse Activiteiten” hierboven vindt je alle onze losse strandactiviteiten die je zelf kan samenvoegen tot een uniek strandprogramma.