Logo Hot Zone

Special 2: Blokarten met een beperking

Blokarten.. deze spectaculairste funsport van het strand leent zich ook prima voor mensen met een lichamelijke of visuele beperking.

Blokarten vanaf € 32,50 pp

Bij blokarten zit je stevige vast met een veiligheidgordel en gebruik je je benen niet. Wij hebben ook blokart twee-zitters zodat je als duopassagier kan meerijden, danwel dat je door je bijrijder wordt gecoached zodat je zelf kan rijden.

Als je van strand, wind, adrenaline en snelheid houdt, is dit een sport voor jou! Wij hebben bovendien zeilen van verschillende formaten klaarstaan, zodat het blokarten vanaf windkracht 3 tot aan windkracht 7 nog mogelijk is!

In nog geen vijf minuten leren onze ervaren instructeurs hoe je over het strand kunt scheuren- en dan is het aan jou om te bepalen hoe hard je durft te gaan.

Omdat je tijdens het blokarten zeer dicht bij de grond ligt is het besef van snelheid enorm, dus stel je eens voor hoe dat voelt als je met 60 kilometer per uur aan het racen bent! Blokarten in Wijk aan Zee zul je niet snel vergeten.

Blokarten

Bent je er nog niet helemaal zeker van of blokarten wel iets voor jou is? Bekijk dan eerst onze BLOKART FILM en laat de beelden je overtuigen!

Een lang stuk blokarten...

Het breedste strand van Noord Holland leent zich er perfect voor om snelheid records te verbreken met het blokarten; Wijk aan Zee is dus de locatie bij uitstek.

Prijzen blokarten 2017:

Blokart delen met 2 personen:
1 uur blokarten a € 22,50 pp
1,5 uur karten a € 32,50 pp

Eigen Blokart (dus niet delen!):
1 uur blokarten a € 32,50 pp
1,5 uur karten a € 45,00 pp

Voor een duozit blokart betaald u een toeslag van € 20,- per uur

Nieuw in 2020 Blokarten in IJmuiden en Amsterdam

Minimaal 2 personen