Strand Familiedag – Familie & Vrienden Familiedagen – Hot Zone

Van 4 tot 80 jaar

Een gevarieerd strandprogramma met Max Korting & Max Actie, voor familiegroepen vanaf 40 deelnemers inclusief de kids.Activiteiten volwassenen: van € 47,50 voor € 39,50Kinderactiviteiten: € 29,50

Op ons strand in Wijk aan Zee combineer je activiteiten met het ruisen en bruisen van de zee! Grijp je kans en beleef het mee, want het strand zal hierna nooit meer hetzelfde zijn… Dit is de perfecte mix van actie, creativiteit en fun!

Activiteiten

Stel zelf het volwassenenprogramma samen door vier afzonderlijke onderdelen te kiezen, uit: blokarten, stuntvliegeren, strandzeilen, coastrafting, frisbeegolf, zandbeeldhouwen en beachvolleybal. Op deze manier stelt u zelf uw uitje op maat samen met voor elke wat wils! En … met een maximale KORTING!

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar (minimaal 8) vullen we de middag met activiteiten als: zandbeeldhouwen, garnalenvissen, knutselen & kliederen en diverse strandspelletjes.

Locaties

Strandpaviljoen alohabeach.nl zorgt voor heerlijk eten & drinken en een ontspannen uitvalsbasis op het leukste strand van Noordholland bij Wijk aan Zee. NB Het is ook mogelijk om het paviljoen exclusief voor jullie groep af te huren. Vraag naar de mogelijkheden!

Minimaal 40 personen
Maximaal 100 personen