Logo Hot Zone

Vrijgezellenuitje Strand

Een vrijgezellenuitje en vrijgezellenfeest op het strand: een succesformule!

Een vrijgezellenuitje op het strand is een fantastische ervaring de bijna getrouwde en vrienden/vriendinnen. De ontspannen sfeer op het strand en de wind en golven zorgen zijn perfecte ingredienten voor een vrijgezellenuitje om nooit te vergeten. Actie, adrenaline, ontspanning, gezelligheid; wat meer kan je wensen voor een geslaagt vrijgezellenuitje?

Activiteiten voor vrijgezellenuitje op het strand

Vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten kunnen zelf worden samengesteld. HotZone biedt een groot aantal activiteiten welke gecombineerd kunnen worden, of je kiest voor één van de programma's die speciaal voor vrijgezellenuitjes en vrijgezellenfeesten zijn samengesteld. Activiteiten welke door ons worden aanbevolen en welke altijd goed scoren tijdens een vrijgezellenfeest op het strand zijn blokarten, raften, golfsurfen, en kiten.

Eigen paviljoen voor vrijgezellenfeest of bruiloft

Uw eigen strandpaviljoen voor vrijgezellenfeest of bruiloft,. Hot Zone werkt samen met strandpaviljoens in Wijk aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Langevelderslag, Katwijk en IJmuiden. Voor groepen tot 200 personen, maar ook voor kleinere groepen hebben we een aantal fantastische kleinere paviljoens ter beschikking. Dus hoeveel vrienden of vriendinnen je ook meebrengt; je vrijgezellenuitje of bruiloft op het strand wordt een succes bij Hot Zone.

Korting

Voor de 'nog even' vrijgezel'' zijn de activiteiten gratis, als er meer dan 8 deelnemers zijn.