Logo Hot Zone

Special: Tuk Tuk

Thaise blikvanger

Meer dan een taxi: de Thaise Tuk Tuk - nu ook in Nederland! In Thailand kan dit handige tweecilindervoertuig alles zijn: van brandweer-, bestel- tot veewagen. Ook 'gepimpte' Tuk Tuks - met karaoke, discobol of zware muziekinstallatie aan boord - zijn er razend populair.

Onze Tuk Tuks bieden plaats aan een chauffeur en maximaal drie passagiers, zijn voorzien van veiligheidsgordels en gaan tachtig kilometer per uur. Snel van A naar B in een speciaal voertuig? Wilt u bekijks? Een originele manier om uw doelgroep te bereiken? Kies de Tuk Tuk!

Activiteiten

Een originele taxi voor korte ritjes, maar ook hét middel om uw feesten, huwelijken, beurzen en bedrijfsuitjes een ludiek extraatje te geven. Uw gasten zullen dit originele vervoer waarderen! Wie in deze blikvanger zit, wordt gegarandeerd door iedereen opgemerkt. Een ritje met de Tuk Tuk levert steeds veel positieve reacties op.

Extra

De Tuk Tuks zijn volledig af te sluiten tegen de regen, vraag ook naar de mogelijkheden voor Thaise happen en drankjes onderweg!